optimaliseren
optimaliseren VRT-Taalnet.
één canvas ketnet radio 1 radio 2 klara mnm stubru sporza deredactie.be.
werkwoord optimaliseren vervoegen.
Onvoltooid tegenwoordige toekomende tijd ottt. Voltooid tegenwoordige toekomende tijd vttt. ik zal geoptimaliseerd hebben. jij zult geoptimaliseerd hebben. hij zal geoptimaliseerd hebben. wij zullen geoptimaliseerd hebben. jullie zullen geoptimaliseerd hebben. zij zullen geoptimaliseerd hebben. Onvoltooid verleden toekomende tijd ovtt. Voltooid verleden toekomende tijd vvtt. ik zou geoptimaliseerd hebben. jij zou geoptimaliseerd hebben. hij zou geoptimaliseerd hebben. wij zouden geoptimaliseerd hebben. jullie zouden geoptimaliseerd hebben. zij zouden geoptimaliseerd hebben.
optimaliseren Vertaling Nederlands-Frans.
Naar andere talen optimaliseren DE optimaliseren EN optimaliseren ES. Bronnen interglot ICT-Woordenboek Download IATE European Union 2017. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App.
optimaliseren vertaling Nederlands Frans.
Nederlands Frans vertaling van optimaliseren.
Betekenis optimaliseren.
Je kunt ook zelf een definitie van optimaliseren toevoegen. Optimaliseren is het verbeteren van iets tot zijn beste toestand. Je brengt een object proces of handeling tot het beste wat het kan zijn. Nadat we de testfase hadden doorgaan besloten we het proces te optimaliseren. Het zoeken naar de beste oplossing van een probleem of het beste resultaat van een activiteit of proces. verbeteren tot dat het goed is. zo goed mogelijk maken Bron scholieren.com.
Analyseren en optimaliseren van processen www.covista.be.
Opstellen BPM visie Bepalen BPM maturiteit Uitbouwen BPM organisatie. Verwerven competenties in BPM Inzetten BPM tool en methodologie. Analyseren en optimaliseren van processen. Optimaliseren betekent het realiseren van een of meerdere baten zoals verkorten van de doorlooptijd verlagen van de operationele kosten verbeteren van de kwaliteit voldoen aan de wet en regelgeving verbeteren van de datastromen borgen van het aanwezige vakmanschap beheersen van de operationele risicos. De Covista optimaliseren samen met u de aangeduide processen met inbegrip van de implementatie en de borging van de nieuwe situatie. Herinrichten van de organisatiestructuur.
Optimaliseren 3 definities Encyclo.
Verbuigingen heeft geoptimaliseerd volt.deelw. Toon alle vervoegingen iets zo goed mogelijk maken of de beste oplossing voor een probleem zoeken Vo. Nederlands zo goed of gunstig mogelijk maken. Geen exacte overeenkomst gevonden. Encyclo.nl online sinds 2007 is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities.
optimaliseren WikiWoordenboek.
afgeleid van het Franse optimaliser met het achtervoegsel eren. overgankelijk optimaal maken in de meest gunstige omstandigheden of tot de gunstigste oplossing brengen gegeven een bepaald criterium en bekende randvoorwaarden. Het woord optimaliseren staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd optimaliseren herkend door. Zie Wikipedia voor meer informatie. Woorden in het Nederlands.
optimaliseren Nederlands woordenboek Woorden.org.
iets zo goed mogelijk maken of de beste oplossing voor een probleem zoeken. de communicatie tussen werkgever en werknemer optimaliseren. 2 definities op Encyclo. Nederlands zo goed of gunstig mogelijk maken. Hoe bekend is het woord? Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 100% van de Nederlanders en 99% van de Vlamingen het woord optimaliseren. Woorden.org online sinds 2010 is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website.
Synoniemen van optimaliseren ander woord voor optimaliseren synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord niet gevonden. woordverbanden van optimaliseren grafisch weergegeven. Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek woordenboeken. Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong. context vertalen naar het kies een taal. Citaten rijmwoorden Wikipedia Google. debug info 0.0033 c.

Contacteer ons