adverteren
Adverteren Tips Weekblad.
Open het submenu Websites. Open het submenu Zoekertjes. Open het submenu Contact. Met een wekelijkse verspreiding van 211.800 exemplaren en een veelvoud aan lezers is Tips zonder twijfel het meest gelezen weekblad aan de kust in het hinterland en in de Brugse regio. Het Weekblad Tips heeft een gevarieerd lezerspubliek van jong tot oud. U bereikt er als adverteerder het grootst mogelijke doelpubliek mee om uw winkel firma producten promotie actie of opendeurdagen te promoten. Met een verzekerd rendement! Onze vertegenwoordigers helpen u graag bij het samenstellen van uw reclame. U krijgt een offerte op maat. Alle info over tarieven en technische specificaties omtrent adverteren vindt u hieronder.
Blog Mediahuis.
ADVERTEREN MEDIALAAN.
Tarievenoverzicht de Persgroep Advertising.
CPM tool stel je eigen online campagne samen en krijg een duidelijk tariefoverzicht stel je eigen online campagne samen Tarieven kranten nationaal Nationaal adverteren in Het Laatste Nieuws of De Morgen. bekijk tarieven Tarieven kranten regionaal Regionaal adverteren in Het Laatste Nieuws.
Adverteren De Persgroep.
De Persgroep wil adverteerders oplossingen bieden om hun merken uit te bouwen via effectieve reclame en dat aan de meest competitieve tarieven. We zijn ervan overtuigd dat we de krachtigste powerbrands in huis hebben om daarin te slagen. Hieronder een overzicht van de verschillende advertentieregies. adverteren in Belgische media. de Persgroep Advertising Adverteer in de kranten magazines en/of nieuwe media van de Persgroep Publishing. Het Laatste Nieuws De Morgen en Dag Allemaal zijn slechts enkele van de sterke merken die we in huis hebben.
Regionaal adverteren de Persgroep Advertising.
Het Laatste Nieuws is het grootste nieuwsmerk van Vlaanderen. Met een advertentie in de krant of op HLN.be bereikt u een relevant publiek van alle leeftijden en uit alle sociale groepen. Maak hieronder uw keuze of ga voor de combinatie van print en online. Zo creƫert u extra bereik en maakt u optimaal gebruik van de sterktes van beide media de opvalwaarde van de krant en de hoge respons van online. Adverteer regionaal in Het Laatste Nieuws Met 1.279.000 lezers is Het Laatste Nieuws de grootste krant van Vlaanderen.
Adverteren Metro.
Adverteren in Metro daar val je mee op. Maak je keuze uit de vele creatieve formaten en mogelijkheden. Wij helpen je origineel uit te hoek te komen en stemmen ons af op jouw wensen. Verbaas ons jong en urban lezerspubliek met ongeziene campagnes en redactionele specials. Eigentijds to the point en voor geen kleintje vervaard. Metro leeft niet alleen op papier. Ons mobiel en online verhaal kent geen einde. We gaan on the move met onze lezers en treffen hen overal en op elk moment van de dag.

Contacteer ons